Vorstand   -   Δ.Σ

Stellv. Vors.                                         Herr Georgios V. Maris

Schriftführer                                        Herr Manolis Kyriakakis

Schatzmeister                                     Herr Andreas Paraskevas

Org. Sekretär                                       Herr Panagiotis Antonopoulos

Öffentlichkeitsarbeit                          Herr Michalis Pitopoulakis

Jugend & Tanzgruppe                        Herr Konstantinos Antonakis

Nächste Vorstandswahlen im Frühjahr / Sommer 2020

vorstand@krites.de

Προηγούμενη ή επόμενη συνεδρίαση Δ.Σ / Letzte bzw. nächste Vorstandssitzung:

Κάθε 3η Κυριακή του μήνα, τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ (πρώτη συνεδρίαση από 16.09.2018) 14:30.

Η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ είναι ανοικτή και μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του συλλόγου μας.

Jeden 3. Sonntag im Monat ab 16.09.2018 ab 14:30 Uhr. Diese Sitzung ist eine Öffentliche Sitzung und wir laden unsere Mitglieder ein teilzunehmen.

Τόπος συνεδρίασης/ Sitzungsort:

Προηγούμενη ή επόμενη Γενική Συνέλευση

Letzte bzw. nächste GV                               Άνοιξη 2019 / Frühjahr 2019

Ο Κρητικός Σύλλογος Μονάχου προχώρησε στην έκδοση αφιερώματος για την 50χρονη λειτουργία και δράση του στο Μόναχο και στην Γερμανία που συμπληρώθηκε το 2015.

Το έντυπο, που αριθμεί πάνω από 100 σελίδες, περιέχει φωτογραφίες, ντοκουμέντα αρχείου, ιστορικές αναφορές, χαιρετισμούς έγινε σε συνεργασία με το περιοδικό ΔΟΡΥΦΟΡΟ.
Η τιμή του εντύπου ανέρχεται σε 8 € και τα χρήματα όλα πάνε στο ταμείο του συλλόγου.

Για τυχόν παραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του ΔΣ - στο σημείο  Kontakt επικοινωνία